Benzinkort

Med et benzinkort opnår du store besparelser på brændstof

Spar 15 øre pr. liter brændstof

Med et Shell Benzinkort spare du penge og får 30 dages gratis kredit.

N

Økonomisk overblik

Med et benzinkort får du et overblik over dit brændstof forbrug.
e

224 Shell stationer i Danmark

Der er 224 Shell stationer i Danmark, hvilke station du vælger er op til dig.

Benzinkort Shell

De fleste tankstationer tilbyder benzinkort til deres kunder, og disse benzinkort giver en række fordele og rabatter.

Shell tankstationerne er ikke en undtagelse, de tilbyder også et yderst attraktivt benzinkort, der giver en besparelse på 15 øre pr. liter brændstof du fylder på bilen, ved de bemande stationer rundt omkring i Danmark.

Et Shell benzinkort giver også gratis kredit i 30 dage helt uden renter, derudover får du også adgang til billige bilvaske på deres stationer.

Med et benzinkort får du et bedre overblik over din brændstoføkonomi, og kan nemt finde ud af hvad de forbrug er hver eneste måned.

Benzinkort fordele

  • Spar 15 øre pr. liter brændstof
  • Gratis oprettelse
  • Økonomisk overblik over brændstof
  • 30 dages rentefrit kredit
  • Mulighed for at betale med kortet på Øresunds- og Storebæltsbroen
  • Billig bilvask på Shell stationer

Shell Benzinkort privat

Med et benzinkort fra Shell til private, kan du betale brændstof direkte ved standeren eller i deres butik. Benzinkortet kan også bruges til at købe tilbehør til bilen blot en kop kaffe til køreturen. Det bedste af det hele er, at kortet giver 15 øre i rabat pr. liter brændstof på alle bemandede Shell stationer i Danmark.

Shell benzinkort erhverv

Shell har to forskellige brændstofkort, der kan tilpasses til virksomhedernes behov og deres chaufførens behov.  Dette benzinkort til erhverv henvender sig til både store internationale virksomheder med kørsel tværs af landegrænser, men det henvender sig også til mindre lokale virksomheder. Så hvis din virksomhed er på udkig efter en udbyder af benzinkort så har Shell deres euroShell Card der kan være interessant.

Gratis benzinkort med rabat

Det er nemt og hurtigt at bestille et benzinkort fra Shell, du skal blot igennem 4 trin, hvor det første trin er hvor du skal udfylde dine kontaktoplysninger.

Det kan være en god ide, at finde ens Nemid frem før du begynder, da det skal bruges til at verificere dine oplysninger senere i processen.

Når du har været igennem alle fire trin, så bliver der sendt et benzinkort fra Shell til din adresse.

Indenfor kort tid vil benzinkortet komme ind af din postkasse, og derefter kan du drage fordel af alle de goder dit benzinkort tilbyder.

Bestil benzinkort