Bremseskift pris

Få op til 3 gratis tilbud på udskiftning af bremser fra forskellige værksteder

I samarbejde med 

Pris garanti

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
Garanti på værksted

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
Tilbud på værksted regning

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Bremseskift

Bremser er det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil, og det er utrolig vigtigt, at de virker optimalt. For at sikre at bremserne altid virker optimalt, kan der foretages et rutine tjek af bremsesystemet hos et autoværksted. Hvis du ikke tjekker bilens bremser rutinemæssigt, så opdages defekte eller dårlige bremser som regel først til service eller når bilens bremser er så dårlige, at det tydeligt kan mærkes når du kører bilen. I de fleste biler er det angivet i servicebogen, hvornår der skal laves bremseskift, men det er ikke altid at bremser kan holde de intervaller bilmærket skriver i servicebogen. Der kan være nogle forhold der gør at bremserne skal skiftes hyppigere, såsom hvis bilen kun kører korte ture eller der har været en hård vinter.

Udskiftning af bremser pris

Der kan være stor forskel på udskiftning af bremser pris, nogle biler koster kun et par tusind at få lavet et bremseskift, hvor andre mærker kan koste langt mere. Nogle mærker er langt dyrere at få skiftet bremser på end andre f.eks. så koster Opel i gennemsnit 3.651 kr. og en Ford koster i gennemsnit 2.592 kr. hvilke er en prisforskel på hele 1.059 kr. Autobutler har lavet en undersøgelse af gennemsnitpriserne for bremsereparationer på de forskellige bilmærker. Undersøgelsen er baseret ud fra data de har indsamlet fra deres eget system på 4.850 konkrete bremsereparationer der er lavet i 2015 via deres portal. Ifølge deres undersøgelse så kan bilejere i gennemsnit spare 33%, hvilke svare til 1.655 kr. ved at indhente tilbud på bremseopgaver igennem deres portal.

Bremseskift pris

Få 3 tilbud nemt og gratis

Få 3 tilbud nemt og gratis

Bremseskift hvor ofte?

Hvor tit du skal havde lavet et bremseskift, er meget individuelt og kommer helt an på din kørestil og kørselsmønster. Hvis du kører mest bykørsel, så er der kortere mellem bremseskift, da ved bykørsel er der behov for at bremse ofte. Hvis du derimod kører mest motorvejskørsel, bliver bremserne ikke slidt i samme grad, da bremsen kun bruges i få situation. Mange nyere biler er udstyret med en sensor, som vil lyse inde i instrumentbrættet når bremseklodserne trænger til at blive udskiftet.

Udluftning af bremser

Et bremsesystem skal udluftes, hvis bremsekaliberen har været skilt ad eller bremseslangerne har været fjernet. Hvis standen med bremsevæske har været for lav, og der er kommet luft i systemet, så kan der også være behov for en udluftning af bremser. Hvis du ikke har et bremse udluftningsværktøj, så kan det være både tidskrævende og besværligt at udlufte bremsesystemet, derfor vælger de fleste at sende deres bil på værksted når de skal havde en udluftning af bremsesystemet

Bremseeftersyn – Rensning og smøring af bremser

Ved et bremseeftersyn bliver bremserne skilt ad og får en grundig rensning og efterfølgende bliver de smurt med bremsefedt. Det danske vinter er hård ved bilerne, specielt når vejene bliver saltet, og de bagerst bremser er især udsatte, fordi der kun i særlige tilfælde bliver bremset hårdt nok til at holde skiverne rene. Det optimale for, at forlænge bremsernes levetid er et bremseeftersyn hvert 2. år. Det vil forlænge bremsernes levetid gevaldigt.