Dækskift, hjulskift eller nye fælge

Få op til 3 gratis tilbud på dækskift, hjulskift eller nye fælge fra forskellige værksteder

I samarbejde med 

Pris garanti

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
Garanti på værksted

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
Tilbud på værksted regning

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Dækskift, hjulskift eller nye fælge

Skal du havde lavet et dækskift, hjulskift eller havde et par nye fælger, så kan du indhente tilbud fra forskellige værksteder ved, at bruge Autobutler.dk som er en online markedsplads. Mere end 649.358 danskere har allerede brugt Autobutler.dk til at indhente tilbud på dækskift, hjulskift, nye fælger eller til diverse bilreparationer. Ved at bruge Autobutler.dk kan du spare helt op til 40% på værkstedsregningen.

 

Dækskift til fast lavpris 249 kr.

Dækskift til fast lavpris 249 kr.

Hvornår er det tid til hjulskifte?

Normalt bliver der foretaget et hjulskifte, når bilen skal havde skiftet til fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt. Det store spørgsmål er hvornår sommerdækkene skal skiftes ud til vinterdæk og hvornår vinterdæk skal skiftes ud til sommerdæk. Der bør skiftes til vinterdæk, når temperaturen i længere perioder er nede under 7°C, og risikoen for frost og isglatte veje stiger. Vinterdæk har bedre greb ved temperaturer under 7°C. Men når temperaturen stiger til over 7°C i længere perioder, så bør der skiftes til sommerdæk, da vinterdæk slides hurtigere ved høje temperaturer, og sommerdæk giver bedre vejgreb ved temperature over 7°C. Som regel er det omkring den 1. april, hvor folk begynder at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk.

Hvornår skal jeg skifte dæk?

Ifølge den danske lovgivning må mønsterdybden minimum være 1,6mm, hvis mønsterdybden er under 1,6 mm er de ulovlige. Vi anbefaler at skifte sommerdæk ved en mønsterdybde på 2,5-3.0 mm, og vinterdæk anbefaler vi at skifte når mønsterdybden er nede på 3.0 mm. Hvis dækkene når at blive 5-6 år gammel, så bør de også skiftes, da der kan opstå revner og buler i dækket. Dækkene er den eneste kontaktflade mellem bilen og vejbanen, det er derfor utrolig vigtigt altid, at havde dæk der passer til årstiden og de skal være i god stand med masser af mønster og uden revner eller buler.