Erhvervsleasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsleasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

  • 1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

    Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.

  • 2. Modtag op til tre tilbud

    Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.

  • 3. Vælg det bedste tilbud

    Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

leasingselskaber
spar penge på leasing

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

spar penge på leasing

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

gratis og uforpligtende

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing kan kort beskrives, som langtidsleje af firmabil. En erhvervsleasingkontrakt har typisk en varighed på 1-4 år, i nogle tilfælde kan denne leasingperiode være kortere eller længere, alt efter hvad virksomhedens behov og ønsker er. Med erhvervsleasing har leasingselskabet/bilforhandleren ejendomsretten over køretøjet, og leasingtager/virksomheden har brugsretten over køretøjet. Dette betyder helt lav praksis, at leasingselskabet/bilforhandleren ejer bilen i hele leasingperioden og leasingtager/virksomheden får brugsretten over køretøjet i hele leasingperioden. En leasingkontrakt indebære typisk en ekstraordinær ydelse(engangsydelse) og månedlige leasingydelser i hele leasingperioden.

Operationel leasing

Operationel leasing er en leasingtype, hvor virksomheden slipper for alt besværet ved at havde en bil til rådighed. Med operationel leasing skal du virksomheden ikke bekymre sig om der kommer nogle uforudsete udgifter til bilreparationer, service, olieskift, dækskift eller noget helt tredje. Leasingselskabet står for alle disse udgifter, hvilke giver virksomheden en total budgetsikkerhed med operationel leasing. Virksomheden skal kun betale den ekstraordinær ydelse (engangsydelse) og månedlige ydelser i leasingperioden, og derudover kommer der ikke nogle udgifter til andet. Når leasingperioden er slut, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og du slipper dermed også for at tænke på et værditab, når du benytter operationel leasing.

Finansiel leasing

Finansiel leasing leasingtype, der typisk bruges som et alternativ til almindelig bankfinansiering. Finansiel leasing er stort set det samme som at eje bilen selv, du skal selv stå for alle udgifter til reparationer, service, olieskift, dækskift, syn af bil eller hvad der ellers må være af udgifter. Når leasingperioden er slut, skal du kunne fremvise en køber til bilen til restværdien der står i leasingkontrakten. Hvis der har været større værditab end det der var beregnet i leasingkontrakten, så er det leasingtager der hæfter for denne difference. Finansiel leasing bliver typisk anvendt, som en erhvervs flexleasing, hvilke gør en finansiel leasing kontrakt yderst attraktiv, da der kan være store besparelser i forhold til at købe bilen med traditionel lån.

Splitleasing – Undgå beskatning af fri bil

Med splitleasing kan du undgå, at skulle beskattes af fri bil. Med splitleasing deles leasingkontrakten op i privat og erhverv. Udgifterne til en splitleasingkontrakt bliver fordelt mellem virksomheden og medarbejder ud fra det faktiske forbrug. Så hvis en medarbejder bruger leasingbilen 30% privat og 70% til erhvervskørsel, så skal medarbejderen betale 30% af udgifterne til splitleasing kontrakten og virksomheden skal betale de resterende 70% af splitleasing kontrakten. Splitleasing er især attraktivt, hvis firmabilen kun skal bruges minimalt privat, og største delen er erhvervsmæssig kørsel. Læs mere om splitleasing her…

Erhvervsleasing varevogn

Erhvervsleasing af varevogn til virksomheden kan være et godt alternativ til et kontant køb eller finansiering med banklån. Med erhvervsleasing skal virksomheden ikke binde en stor kapital i en varevogn i samme grad som ved køb af bil på almindelig-vis. Den hyppigste anvendte leasingkontrakt til en varevogn er en operation leasingkontrakt, med denne form for leasing slipper virksomheden for alle uforudsete udgifter til en varevogn, virksomheden får dermed total budgetsikkerhed. Der findes også leasing af varebil uden udbetaling, hvilke kan være fordelagtigt for mange virksomheder, der ikke ønsker at give en stor udbetaling til en varebil på ën gang, men istedet hellere vil betale mere i de månedlige leasingydelser.

Erhvervsleasing varevogn

Erhvervsleasing brugte biler – Releasing

Med erhvervsleasing er det også muligt, at erhvervslease en lettere brugt firmabil, denne form for leasing er kendt som releasing. Ved at erhvervslease en lettere brugt firmabil slipper du som leasingtager for et stort værditab der er på en helt ny bil. En tommelfingerregel er at en ny bil har et værditab på 20% det første år, og efter fire år er værditabet på 50%. Så der kan være store besparelser ved at erhvervslease brugte biler, og du får mere ”Value for money” ved releasing fremfor at erhvervslease en helt ny bil. På trods af bilen er lettere brugt, får du en bil i god teknisk- og mekanisk stand, og bilen er grundig gennemgået inden den bliver erhvervsleaset til en ny kunde. Med releasing får du en næsten ny bil, men der kan dog være små tegn på bilen er lettere brugt, men typisk så fremstår bilen som ny.

Erhvervsleasing bil beskatning

Hvis en medarbejder har en firmabil til rådighed for privatkørsel, så er det et skattepligtigt personalegode og medarbejderen skal beskattes rådighedsretten, hvilke vil sige at omfanget af den private kørsel er uden betydning. Hvis medarbejderen kun er firmabil til rådighed en del af året så nedsættes den skattepligtige værdi, så den svare til det antal måneder biler er til rådighed. Du skal dog være opmærksom på hvis du får bilen til rådighed sidst i en måned så vil du stadig blive beskattet af hele måneden.

Den skattepligtige værdi af fri bil

Den skattepligtige værdi af fri bil udgør 25% af bilens beskatningsgrundlag op til 300.000 kr. og 20% af den resterende værdi. Bilens beskatningsgrundlag beregnes dog af mindst 160.000 kr. så hvis beskatningsgrundlaget reelt kun er 110.000 kr. så vil det beskatningsgrundlaget blive 160.000 kr. Til den skattepligtige værdi af fri bil skal der tillægges et miljøtillæg, svarende til den årlige ejerafgift plus et tillæg af 50%. Ejerafgiften er afhængig af hvilke bil du vælger, og hvis bilen ikke er omfattet af reglerne om ejerafgift, så bruges den årlige vægtafgift plus et tillæg af 50% i stedet. Miljøtillægget er eksklusive udligningstillægget (dieselbiler) og privatbenyttelsestillæg.

Bilens værdi fastsættes ud fra bilens anskaffelsestidspunkt

Nye biler og biler som på anskaffelsestidspunktet er højest 3 år gamle, sættes bilens værdi til nyvognspris. De tre år gælder fra bilens indregistreringstidspunkt, efter tre år nedsættes værdien til 75%, dog mindst 160.000 kr. Hvis bilen er brugt og anskaffet mere end 3 år efter første indregistrering, anvendes købsprisen som beregningsgrundlag, dog stadig mindst 160.000kr.