Leasing af bil uden udbetaling

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

 

Leasing af bil uden udbetaling

Leasingmarkedet har de seneste år, været i en enorm vækst, hvilke har resulteret i flere leasingselskaber i Danmark, hvilke også har givet en øget konkurrence blandt leasingselskaberne.

Denne hårde konkurrence har medført utrolige attraktive leasingkontrakter, hvor flere af dem er leasing af bil uden udbetaling eller en lav udbetaling.

Ved køb af bil på traditionel-vis med bank finansiering, så er udbetalingen typisk på 20% af lånebeløbet til bilen. Leasing uden udbetaling har gjort leasing af bil utrolig attraktivt, og flere vælger denne løsning til at få en bil til rådighed.

Med leasing slipper leasingtager også for, at låne penge i banken til en bil.

Leasing uden udbetaling giver gennemsigtighed

Leasingkontrakter uden udbetaling giver forbrugerne bedre gennemsigtighed, når de skal vælge eller sammenligne leasingkontrakter.

Forbrugerne skal kun betale de månedlige leasingydelser, og derudover bør der ikke komme andre udgifter til bilen.

Leasing af bil uden udbetaling er langt de fleste tilfælde udarbejdet på en operationel leasingkontrakt.

Hvilke betyder at alle udgifter til reparationer, service eftersyn mv. er alle udgifter leasingselskabet betaler i hele leasingperioden, hvilke også giver større gennemsigtighed om hvor meget det koster, at havde en bil til rådighed i leasingperioden.

En operationel leasingkontrakt uden udbetaling er let for en forbruger, at forholde sig til, da det kun er de månedlige leasingydelser der skal betales.

Kort binding og ingen udbetaling giver stor fleksibilitet

Før i tiden var leasingkontrakter med en lang binding og med udbetaling, hvilke gjorde leasing mindre attraktivt.

Nu kan forbrugerne både få kort binding og leasing med 0 kr. i udbetaling, hvilke har gjort leasing langt mere attraktivt og langt mere fleksibelt.

Før i tiden var en leasingkontrakt stort set altid på 12,24 eller 36 måneder, hvilke gjorde det mindre attraktivt for forbrugerne, da de skulle kunne forudsige deres kørselsbehov 1-3 år ud i fremtiden.

Men dette er ikke et problem længere, fordi leasingselskaberne tilbyder leasing af bil helt ned til 1-3 måneder.

Og hvis du ønsker mere fleksibilitet end dette, så findes der bilabonnement, hvor du kan leje/lease en bil i nogle få dage hvis dette ønskes.

Hvordan kan leasingselskaberne tilbyde leasing af bil uden udbetaling?

Leasingselskaberne fordeler typisk udbetalingen ud på de månedlige leasingydelser, så de månedlige leasingydelser bliver en anelser større end, hvis leasingtager havde valgt en leasingkontrakt med udbetaling.

Helt lav praksis betyder det at leasingkontrakten kommer til at koste det samme når leasingperioden er slut, uanset om leasingkontrakten er med eller uden udbetaling.