Montering af anhængertræk

Få op til 3 gratis tilbud på montering af anhængertræk fra forskellige værksteder

I samarbejde med 

Pris garanti

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
Garanti på værksted

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
Tilbud på værksted regning

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Montering af anhængertræk

Har din bil ikke et anhængertræk, så er montering af anhængertræk en nem opgave for en mekaniker. Et anhængertræk bruges til f.eks. til campingvogn, cykelstativ eller trailer, et anhængertræk er næsten uundværlig for mange folk. Hvis din bil ikke er født med en hængertræk, så kan dette heldigvis hurtigt monteres. Der findes to forskellige typer af anhængertræk du kan få montering, hvilke er henholdsvis et fastmonteret træk eller aftagelig træk – et aftagelig træk er typisk dyrere end et fastmontering træk. Der findes to forskellige typer af stik til anhængertræk hvilke er et 7-polet stik og et 13-polet stik. Det 7-polet stik er den standard der blev brugt før i tiden, den nye standard er 13-polet stik. Der findes adapter der kan bruges, hvis stikket ved anhængertrækket ikke passer med f.eks. traileren.

Montering af anhængertræk pris

Prisen på montering af et anhængertræk kan varierer en del, og der er en række faktorer der har indflydelse på prisen når der skal monteres et anhængertræk på bilen. Skal der et fastmonteret træk eller et aftagelig træk på bilen? Aftagelig træk er typisk den dyreste løsning og fastmonteret træk er typisk det billigste. Er det en ny eller gammel bil der skal monteres træk på? En ny bil er typisk dyrere at få monteret anhængertræk på end en gammel, hvilke skyldes der er en masse teknik der skal tages højde for når et anhængertræk skal monteres på en nyere bil. Montering af anhængertræk pris variere en del, Autobutler har lavet en undersøgelse der viser, at gennemsnitprisen på et anhængertræk er på 4.858 kr. Prisen på anhængertræk kan også variere fra værksted til værksted, hvilke giver yderlige grund til, at bruge denne service til at indhente tre gratis tilbud på montering af anhængertræk.

Montering af anhængertræk pris

Aftagelig anhængertræk

Et aftagelig træk er en sikker og smart løsning, til dem der kun bruger deres anhængertræk en gang imellem. Flere producenter tilbyder nogle gode aftagelige anhængertræk, der er nemme at montere og afmontere efter behov. Et aftagelig anhængertræk kan fås med enten vertikal eller horisontal tilkobling – begge tilkoblinger sikre både en nem og hurtig montering af en trækkrog og så er sikkerheden i top på begge tilkoblinger. Aftageligt træk pris er typisk højere end et fastmonteret.

Svingbart anhængertræk

Et svingbart anhængertræk er den mest praktiske og elegante løsning når vi snakker om anhængertræk. Når anhængertrækket ikke bliver brugt, så “gemmer” det sig inden under bilens bagkofanger, og når det skal i brug kan du få det frem i løbet af få sekunder enten elektronisk eller manuelt. Svingbart anhængertræk er uden tvivl den dyreste løsning og specielt hvis det skal være den elektroniske løsning.

 

Få 3 tilbud nemt og gratis

Få 3 tilbud nemt og gratis

Montering af anhængertræk regler

Hvis bilen er over 8 år gammel så skal bilen synes, uanset om du selv har monteret anhængertrækket eller et autoriseret værksted. Hvis bilen er under 8 år gammel, så er det muligt at anhængertrækket kan monteres uden at bilen skal synes. Der er følgende krav der skal være opfyldt:

  • Montering af anhængertrækket skal udføres af et autoriseret værksted.
  • Værkstedet skal udfylde SKAT’s blanket nr. 21.053 så der kommer til at stå ”synsfri sammenkobling” i registreringsattesten.
  • Ifølge de danske regler skal der være et øje til at montere en wire fast på bilen fra anhængeren

Hvornår skal bilen til syn?

Hvis du selv vælger at monterer et anhængertræk, så skal bilen til bilsyn inden du må benytte anhængertrækket. Hvis der bliver monteret et aftagelig træk, så skal bilen også til syn efterfølgende.

Montering af anhængertræk på følgende biler