Motorcykel leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Leasing af motorcykel

Leasing af motorcykel er blevet mere anvendt de seneste år, og denne tendens ser ud til at forsætte.

Ved leasing af en motorcykel er det leasingselskabet der har ejendomsretten over motorcyklen i leasingperioden og leasingtager har brugsretten.

Der findes generelt to forskellige former for leasingkontrakter, hvilke er en operationel leasingkontrakt og en finansiel leasingkontrakt.

Hvilke leasingkontrakt du skal vælge kommer an på flere ting f.eks. om motorcyklen skal være ny eller brugt, eller om leasingtager ønsker en form for budgetsikkerhed eller ej.

Uanset om der er tale om en operationel leasingkontrakt eller finansiel leasingkontrakt, så indebære en leasingkontrakt månedlige leasingydelser, samt en evt. ekstraordinær leasingydelse (engangsbetaling).

Operationel leasing

En operationel leasingkontrakt er den leasingkontrakt, der typisk bliver lavet på en helt ny motorcykel.

En operationel leasingkontrakt giver totalbudgetsikkerhed, hvilke vil sige at alle udgifter til reparationer, serviceeftersyn, dæk skifte og så videre er alle udgifter at leasingselskabet skal betale i hele leasingperioden.

Leasingtager skal kun betale de månedlige leasingydelser, samt en evt. ekstraordinær leasingydelse (engangsbetaling), derudover kommer der ikke nogle uforudsete udgifter til en motorcykel på en operationel leasingkontrakt.

Når leasingperioden er slut skal leasingtager blot aflevere motorcyklen tilbage til leasingselskabet, og leasingtager slipper dermed også for at skulle bruge tid på at sælge motorcyklen.

Finansiel leasing

En finansiel leasingkontrakt er den leasingkontrakt der typisk bliver brugt på brugte motorcykler i den høje prisklasse.

Der er en række fordele ved at flexleasing af en motorcykel fremfor at købe den selv.

Den mest eftertragtet fordel er, at leasingtager ikke skal betale den fulde registreringsafgift på motorcyklen på én gang, men i stedet i små rater i hele leasingperioden.

En finansiel leasing minder mest af alt om at eje en motorcykel selv, leasingtager skal selv stå for alle udgifter der må være til motorcyklen såsom; reparationer, serviceeftersyn, dæk skifte, osv.

Når leasingperioden er slut skal leasingtager selv stå for at sælge motorcyklen til en tredje part til den restværdi der er angivet i leasingkontrakten.

WP Data Tables