Undervognsbehandlings pris

Få op til 3 gratis tilbud på rustbeskyttelse af din bil fra forskellige værksteder

I samarbejde med 

Pris garanti

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
Garanti på værksted

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
Tilbud på værksted regning

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Det danske vejr er hårdt ved både nye og ældre biler, og det er dermed ekstra vigtigt at din bil får en undervognsbehandling med passende intervaller. Bilens undervogn er meget udsat, og hvis du er uheldig kan overfladen på undervognen blive beskadige ved stenslag, sne eller slud og så ruster bilen hurtigt. En undervognsbehandling giver rustbeskyttelse, og sikrer at bilen holder længere end en bil der ikke har fået nogen form for behandling. En undervognsbehandling har til formål at forebygge rust, men har også til formål at lukke huller der allerede er opstået i undervognens belægning.

Undervognsbehandlings pris

Skal du havde en undervognsbehandlings pris, så kan du via Autobutler indhente op til tre tilbud på undervognsbehandling. Rustbeskyttelse pris er vidt forskellige fra de forskellige behandlingscenter, så der kan være en del penge at spare på at bruge Autobutler til indhentning af tilbud på rustbeskyttelse.

Mere end 400.000 danskere har allerede brugt Autobutler til, at indhente tilbud på diverse bilreparationer og ved at bruge Autobutler spare de fleste danskere op til 40% på deres regning til bilen.

Ved at bruge en service som Autobutler er, at prisen typisk bliver lavere end normalt, fordi behandlingsstederne ved de er i konkurrence med hinanden. Rustbeskyttelses centrene bliver dermed nød til at give den bedste pris for, at være konkurrence dygtige.

Undervognsbehandlings pris

Få 3 tilbud nemt og gratis

Få 3 tilbud nemt og gratis

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

Der findes en del forskellige produkter til undervognsbehandling, hvilke produkt der er bedst er svært at svare på. De to mest kendte undervognsbehandlinger er fra Dinitrol og PAVA, disse to produkter er vidt forskellige, Dinitrol er en voks og PAVA er en olie der bliver påført undervognen. Hvilke undervognsbehandling der er bedst afhænger mere af hvem der udfører arbejdet, og hvor grundige de er når de går i gang med behandlingen. Så når du skal havde lavet en undervognsbehandling bør du finde et sted, hvor de er omhyggelige og skiller hjulkasser, bundskjold og evt. borehuller så de kan behandle hele undervognen.

Undervognsbehandling hvor ofte?

Alle biler burde blive rustbeskyttet fra de er helt nye, da producenterne ikke har bygget undervognen til det danske klima. Hvor ofte en bil skal havde undervognsbehandling kommer an på en række faktorer såsom: bilmodel, kørselsmønster og klimaet. De fleste behandling steder anbefaler at hvert andet år får du en uvildig vurdere om bilen trænger til en rustbehandling.

Er undervognsbehandling nødvendigt

Det er ikke nødvendigt, men det er en god ide at få bilen undervognsbehandlet, for at forlænge bilens levetid, da bil producenterne ikke har produceret bilerne til det danske klima og din fabriksgaranti udløber på et tidspunkt. På nye biler er der rustgaranti fra fabrikken, men den gælder kun indefra kommende gennemtæring, og ikke på de mekaniske dele og bremserør.

Undervognsbehandling ny bil

Du bør få lavet en undervognsbehandling af din nye, selvom der er rustgaranti på bilen fra fabrikken. Så er det en god ide at få lavet en undervognsbehandling på bilen, så den er forebygget mod rust i fremtiden når bilen ikke længere er dækket af fabriksgarantien.

Undervognsbehandling test

Der bliver foretaget undervognsbehandling test af de behandlingscentre der er med i en kontrolordning hos Teknologisk Institut. Det betyder at de behandlingscentre der er med i denne ordning med Teknologisk Institut får jævnlig og uanmeldt kontrol af deres rustbehandlinger. Det bliver gjort, for at sikrer at forbrugerne for et produkt der lever op til standarden.