Bilabonnement

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på bilabonnement fra forskellige selskaber

Så nemt er det at bruge vores service

 • 1. Beskriv din ønsker til et bilabonnement

  Udfyld vores formular, og beskriv dine ønsker til et bilabonnement. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.

 • 2. Modtag op til tre tilbud

  Du modtager op til 3 tilbud fra vores partner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.

 • 3. Vælg det bedste tilbud

  Du kan let og overskueligt sammenligne bilabonnementerne, og vælge det der der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til et bilabonnement

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige udbyder af bilabonnement, som har passet på netop deres ønsker og behov. Vores store og brede netværk i branchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette bilabonnement til dit behov og ønsker.

leasingselskaber
spar penge på leasing

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder det billigste bilabonnement

Vi skaber gennemsigtighed på bilabonnement markedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste bilabonnement. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige selskaber.

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

spar penge på leasing

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

gratis og uforpligtende

Find det rette bilabonnement nemt og gratis

Find det rette bilabonnement nemt og gratis

Bilabonnement

Bilabonnement er et nyere koncept indenfor leasing branchen, dette koncept har gjort det nemmere og mere fleksibelt at få en bil til rådighed. Bilabonnement minder mest af alt om almindelig privatleasing, dog med nogle lukrative fordele såsom; en bindingsperiode på kun 30 dage. Med en så kort binding gør det nemmere for forbrugerne, at skifte bilen til en anden efter 30 dage, hvis nu kørselsbehovet ændre efter de 30 dage. Med et bilabonnement ved du præcis, hvad dine udgifter er til en bil om måneden, alt er nemlig inkluderet undtaget brændstof i et bilabonnement.

Biler på bilabonnement er med alt inkluderet – undtaget brændstof:

 • Service – og reparationer
 • Forsikring
 • Dækskifte
 • Grøn ejerafgift
 • Vejhjælp

Ingen udbetaling eller depositum

På de fleste bilabonnement er der ingen udbetaling eller depositum på bilerne. Dette gør det langt nemmere at få en bil til rådighed, i forhold til hvis du selv skulle købe bilen selv eller lease den igennem et leasingselskab. Med et bilabonnement behøves du ikke at havde en opsparing, til hverken udbetaling eller depositum, du skal blot betale den månedlig ydelse, det koster at få bilen til rådighed.

Stor fleksibilitet i udskiftning af bil til nyt kørselsbehov

Med et bilabonnement kan du nemt udskifte bilen efter 30 dage, og derefter vælge en helt anden bil. Med bilabonnement kan du nemt skifte bilen ud så det passer til dit nuværende kørselsbehov, du kan f.eks. havde en firhjulstrækker i vintermånederne og i sommermånederne havde en cabriolet, hvis det er det du ønsker. Med et bilabonnement kan du nemt op- nedgradere bilen alt efter hvad du har behov for.