Ford leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på Ford leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

  • 1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

    Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.

  • 2. Modtag op til tre tilbud

    Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.

  • 3. Vælg det bedste tilbud

    Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

leasingselskaber
spar penge på leasing

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

spar penge på leasing

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

gratis og uforpligtende

Ford leasing

Ford leasing privat

Står du og skal havde en ny bil, så kan Ford leasing privat være en glimrende løsning. Der findes mange gode leasingtilbud på både nye og brugte Ford biler. Hvis du ønsker en privatleasing på en ny Ford, så bliver det ofte udarbejdet på en operationel leasingkontrakt, hvilke giver leasingtager total budgetsikkerhed i hele leasingperioden. Når leasingperioden er slut, skal leasingtager blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet og leasingtager slipper for at skulle tænke på værditab og salg af bilen. Hvis du ønsker en brugt Ford anvendes en finansiel leasingkontrakt, hvilke vi også kender som flexleasing. En tommelfingerregel med flexleasing er, at bilen skal koste over 300.000 kr. før det er fordelagtigt. Så det kan ikke betale sig, at lease en brugt Ford Fiesta. Men hvis du ønsker at lease en Ford Ranger, Ford EDGE eller en anden model i den kaliber, så er flexleasing fordelagtigt.

Ford leasing privat

Ford leasing erhverv

Ford leasing erhverv

Skal virksomheden havde en leasingkontakt fra Ford erhvervsleasing, så findes der også både operationel leasing og finansiel leasing når vi snakker om erhvervsleasing. En operationel leasingkontrakt på en Ford anvender de fleste virksomheder når de skal havde en eller flere servicebiler, håndværkerbiler mv. En operationel leasingkontrakt giver virksomheden en totalbudgetsikkerhed, og hvis der skulle komme nogle udgifter til reparationer, serviceeftersyn, dækskifte mv. så er det alle nogle udgifter leasingselskabet betaler i hele leasingperioden. Der bliver også lavet en del finansiel leasingkontrakter på nogle brugte Ford biler, der koster over 300.000 kr. Der kan være store besparelser for virksomheden, ved at benytte leasing deres vognpark. Med leasing påvirker de hellere ikke deres likviditet i samme omfang, som hvis de valgte at købe samme bil med deres egen kapital. Vil du læse mere om erhvervleasing så kan du gøre det her.

Ford historie

Ford Motor Company er en amerikansk bilfabrikant med hovedsæde i Dearborn, Michigan i USA. Virksomheden er grundlagt af Henry Ford den 16. juni 1903 og det første år producerede Ford Motor Company kun et par biler biler om dagen. I 1908 introducerede Ford Motor Company den prisbillige Ford T til middelklassen i USA, der blev en stor succes for virksomheden. For at kunne producere en bil til middelklassen blev Ford nød til at effektivisere produktion og indførte som den første virksomhed at benytte samlebånd i produktionen. Denne effektivisering betød at produktionen af en bil gik fra 12,5 timer til kun 2 timer og 40 minutter.

Denne masseproduktion betød også der ikke blev taget hensyn til individuelle kundespecirede ønsker. Henry Ford skulle havde sagt følgende: “Folk kan få deres bil i enhver ønskelig farve, så længe den er sort!”. Andre farver end sort tog en dag længere at tørre, så for ikke at sinke produktionen af Ford biler, brugte man kun sort maling. En anden ting der var med til at øge produktiviteten, at fordoble medarbejdernes lønninger, og medarbejderne kun havde 8 timer om dagen. Dette gjorde at der var mindre udskiftning af medarbejder, og hvilke også gav en øget produktivitet.

Ford T havde så stor succes, at Ford Motor Company i perioden fra 1917 til 1923 ikke brugte nogen penge på reklame. Konkurrenter begyndte så småt, at forbedre sig og tilbyde biler med mere udstyr end Ford T, hvilke medførte at Ford Motor Company stoppede produktionen af Ford T i 1927, efter at havde solgt mere end 15.000.000 eksemplarer.

Under depressionen i 1930’erne i USA faldt bilsalget kraftigt, og Ford Motor Company blev nød til at lukke 27 af deres 35 fabrikker og ikke før 1939 nåede Ford Motor Company samme salg som i 1929.

Ford leasing

Modeller fra Ford