BMW leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Leasing af BMW

BMW leasing privat

BMW leasing privat henvender sig til folk der ønsker en BMW, og ønsker et alternativ til traditionel banklån.

Med BMW privatleasing kan du få 100% budgetsikkerhed, ingen udgifter til service, reparationer, værditab osv.

Når leasingperioden er slut, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet/bilforhandleren.

En populær form for privatleasing er flexleasing, hvor du kun skal betale en lille procentdel af registreringsafgiften hver måned i hele leasingperioden.

Hvis du ønsker en BMW til over 300.000 kr. så kan der være store besparelse med flexleasing.

BMW leasing privat
BMW leasing erhverv

BMW leasing erhverv

BMW leasing erhverv er egnet til virksomheder der ønsker et alternativ til traditionel banklån eller ikke ønsker at binde kapital i en bil.

Med erhvervsleasing kan virksomheden få en bil til rådighed uden det påvirker likviditeten i virksomheden i samme omfang, som hvis de selv købte bilen med deres egen kapital.

Mange virksomheder benytter erhvervsleasing til at få en BMW til rådighed på grund af de skattemæssige og likviditetsmæssige fordele ved leasing.

En anden populær form for erhvervsleasing af en BMW er splitleasing, hvor medarbejder slipper for, at blive beskattet af fri bil, og virksomheden spare penge på en leasingkontrakten, da medarbejder og virksomheden betaler for deres faktiske forbrug af bilen.

BMW historie

BMW er en tysk bil-,motorcykel- og motorfabrikant, der er grundlagt i 1916.

BMW er en forkortelse af Bayerische Motoren Werke AG, dette navn blev til under fusioneringen i 1922 af to firmaer fra München, Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH begge firmaer producerede flymotorer.

I 1923 udvidede BMW deres produktion med motorcykler med to-cylindret, luftkølet boksermotor der var forsynet med kardantræk.

I 1928 købte BMW en bilfabrikken Dixi i Eisenach, hvor de i løbet af 1930’erne blev kendt for en serie seks-cylindrede biler af moderne konstruktion og høj kvalitet.

BMW var tæt på fallit i 1959, men det lykkedes, at skaffe ny kapital og i 1961 lancerede BMW en helt ny konstruktion, der kendes som BMW 1500, som blev stamfader til en række modeller.

Siden denne krise har BMW  haft succes med en nicheproduktion af kvalitetsbiler i mellemklassen, og 1980’erne med deres store prestigemodeller.

I 1994 købte BMW koncernen Rover, som blev solgt igen i 2000, dog beholdt BMW bilmærket Mini. I 2003 blev Rolls-Royce også en del af BMW koncernen.

Leasing af BMW
BMW leasing

BMW M Power

BMW M eller BMW Motorsport GmbH, er et datterselskab til BMW, der blandt andet udviklet og producere højtydende biler.

Bilteknikken bliver benyttet til, at modificerede de populære bilmodeller fra BMW og idag findes bilmodellerne M2, M3, M5, M6 og Z4 M.

BMW Motorsport GmbH blev grundlagt den 25. maj 1972, hvor BMW’s bestyrelsen besluttede sig for at starte et datterselskab, som skulle varetage BMW’s motorsport.

BMW Leasing