Porsche leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Porsche privatleasing

Porsche privatleasing henvender sig til folk der ikke tryghed i budgettet, og ønsker at køre i en splinter ny Porsche.

Med en Porsche privatleasing skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til reparationer, serviceeftersyn, bilsyn mv. alle disse udgifter er nogle leasingselskabet står for i hele leasingperioden.

De eneste udgifter der er med en privatleasing er brændstof, forsikring, månedlige leasingydelser, samt en evt. ekstraordinær leasingydelse.

En leasingperiode er typisk 12-36 måneder, og når leasingperioden er slut skal leasingtager blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet.

Med privatleasing skal leasingtager ikke bruge tid på at sælge bilen eller bekymre sig om, at realisere et stort værditab når bilen skal sælges.

Porsche privatleasing
Porsche flexleasing

Porsche flexleasing

Porsche flexleasing er yderst populært, og mange vælger flexleasing til at få en Porsche.

Der kan være store besparelse ved flexleasing, da en Porsche typisk har en markedspris på over 300.000 kr. for en brugt.

Med flexleasing slipper du for, at betale den fulde registreringsafgift på én gang, hvilke giver en lang række fordele såsom; billigere forsikring, lavere kapitalbinding, lavere værditab, mv.  

Afgiftssatserne er afhængig af bilens alder, hvis bilen er over 36 mdr. beregnes ca. 0,5% plus moms pr. måned, hvis bilen er 3-36 mdr. gammel beregnes ca. 1% plus moms pr. måned og hvis bilen er 0-3 mdr. gammel beregnes ca. 2% plus moms pr. måned