Mercedes leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din √łnskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din √łnskede leasingkontrakt. S√• ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan l√łbende f√łlge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netv√¶rk muligg√łr, at vi kan im√łdekomme alle dine √łnsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet p√• netop deres √łnsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netv√¶rk i leasingbranchen g√łr, at vi kan hj√¶lpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og √łnsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk‚Äôs service er fuldst√¶ndig gratis og uforpligtigende. S√• hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og √łnsker, s√• er du ikke forpligtet til at v√¶lge et af dem. S√• du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Mercedes leasing privat

Mercedes leasing privat er velegnet til folk der √łnsker et godt alternativ til traditionel bilk√łb med bankl√•n.

Med Mercedes privatleasing kan du få en Mercedes til rådighed og få total budgetsikkerhed, ingen udgifter til reparationer, service, værditab osv.

Ved endt leasingperiode skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet/bilforhandleren.

En anden populær form for Mercedes leasing til private er flexleasing, hvor du kun skal betale en lille del af registreringsafgiften hver måned.

Hvis du ser på en Mercedes der har en markedsværdi til over 300.000 kr. så kan der være store besparelse med flexleasing.

Læs mere om flexleasing her

Mercedes leasing privat
Mercedes leasing erhverv

Mercedes leasing erhverv

Mercedes leasing er egnet til virksomheder der √łnsker et alternativ til traditionel k√łb med bankl√•n eller ikke √łnsker at binde en stor penge kapital i en firmabil.

Med erhvervsleasing kan virksomheden f√• en ny firmabil uden det p√•virker likviditeten i virksomheden i samme omfang, som ved k√łb af firmabil.

Mange virksomheder benytter erhvervsleasing til anskaffelse af en Mercedes på grund af de skattemæssige og likviditetsmæssige fordele ved erhvervsleasing.

En anden populær form for erhvervsleasing af firmabil er splitleasing, hvor medarbejder slipper for beskatning af fri bil, og virksomheden spare penge på leasingkontrakten, da medarbejder og virksomheden hver især betaler for deres faktiske forbrug af bilen.

Mercedes historie

Mercedes leasingMercedes-Benz også kendt som Mercedes er en global bilfabrikant er stiftet i 1926, som en del af Daimler-Benz AG.

Daimler-Benz AG er en sammenslutning af Daimler Motoren Gesellschaft fra 1882 og Benz & Cie fra 1883.

Daimler og Benz havde hver især bygget store, solide og dyre biler.

Historen bag navnet Mercedes har sin oprindelse fra den √łstrigske forretningsmand Emil Jellinek, som havde navngivet b√•de sin datter og sine huse Mercedes.

Mercedes er idag kendt for at producere luksus biler, sportsbiler og busser til hele verdenen og deres slogan er¬†‚Äúthe best or nothing‚ÄĚ

 

Mercedes AMG

Mercedes AMG leasingMercedes-AMG GmbH, også kendt som AMG, er et datterselskab til Mercedes med speciale i produktion af sportssedaner.

AMG-modellerne har typisk et mere aggressivt udseende, h√łjere ydelse, bedre man√łvre- og styregenskaber og¬†carbonfibre¬†bruges ofte til at nedbringe v√¶gten i AMG-modellerne.

AMG-modellerne er de dyreste og h√łjest ydende biler i alle Mercedes-serierne.

Datterselskabet AMG blev grundlagt i 1967 undernavnet¬†AMG Motorenbau und Entwicklungsgesellschaft mbH¬†af den tidligere Mercedesingeni√łrer¬†Hans Werner Aufrecht¬†og¬†Erhard Melcher¬†i¬†Burgstall an der Murr.

Mercedes leasing