Er leasing inklusiv forsikring?

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize blev kaldt forkert. Parameteren $l10n skal være en array. For at sende vilkårlige data til scripts, brug i stedet wp_add_inline_script() funktionen. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 5.7.0). in /home/rejseag/goleaseit.dk/wp-includes/functions.php on line 6031

Er leasing inklusiv forsikring?

Det er vidt forskelligt om forsikring er inkluderet i en leasingkontrakt, men der nogle generelle normer om, hvilke leasingtyper at forsikring er inkluderet i. Tilfælles for alle leasingtyper, hvor forsikring ikke er inkluderet, er at du som regel kan tegne en forsikring igennem leasingselskabet, hvis dette ønskes. Det er et krav for stort set alle leasingselskaber, at leasingtager tegner ansvars- og kaskoforsikring på leasingbilen.

WP Data Tables

Leasingselskaber tilbyder billig forsikring

Størstedelen af alle leasingselskaber uanset hvilke leasingtype, tilbyder som en ekstra service forsikring igennem dem. Som regel er disse forsikringer yderst attraktive, da leasingselskaberne på forhånd har forhandlet rabatter ved forsikringselskaberne. Hvis din egen forsikring er bedre og billigere, kan du sagtens bruge dem til at forsikre leasingbilen med, bare du tegner både ansvars- og kaskoforsikring på leasingbilen.