Leasing tilbud

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Leasing tilbud – Sammenlign de forskellige tilbud

Der findes utallige forskellige leasing tilbud på markedet, hvilke gør det både svært og tidskrævende at finde en leasingkontrakt der passer til netop dine ønsker. På Goleaseit.dk kan du indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på forskellige typer af leasing såsom; privatleasing, flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Uanset hvilke type leasing du ønsker så er det nemt og bekvemmeligt, at bruge Goleaseit.dk til at sammenligne og finde den bedste leasingkontrakt.

Goleaseit gør leasing gennemsigtigt og mindre tidskrævende

Goleaseit’s vision er at gøre leasingmarkedet gennemsigtigt, og gøre det mindre tidskrævende for forbrugerne at indhente tilbud på leasing. Goleaseit har opbygget en platform der viser dine leasing tilbud på en nem og overskuelig måde, så du nemt kan sammenligne de forskellige leasing tilbud med hinanden. Ved at bruge Goleaseit.dk platform til indhentning af leasing tilbud slipper du for alt besværet med selv, at stå for indhentning af leasing tilbud fra forskellige leasingselskaber. Goleaseit.dk har etableret et netværk af leasingselskaber der står klar, til at sende dig tilbud på en leasingkontrakt ud fra netop dine ønsker og krav til en leasingkontrakt.

Sådan indhenter du tilbud på leasing

1. Udfyld formular med ønsker og krav til en leasingkontrakt

Det eneste du skal gøre for at indhente tilbud på leasing, er at udfylde en formular, med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af din ønskede leasingkontrakt. Hvis du har udfyldt formularen med dine ønsker til en leasingkontrakt fyldestgørende, vil den blive sendt direkte ud til vores leasingselskaber, efter vores team har verificeret din efterspørgsel. Hvis vi mangler nogle oplysninger i din efterspørgsel, vil du blive kontaktet på mail eller telefon, hvor en af vores medarbejder vil hjælpe dig med at udspecificere dine krav og ønsker til en leasingkontrakt.

2. Modtag dine tilbud fra forskellige leasingselskaber og sammenlign

Efter kort tid vil du modtage op til 3 tilbud der er udarbejdet af leasingselskaberne ud fra din efterspørgsel på en leasingkontrakt. Når du har modtaget alle tilbuddene kan du nemt og overskueligt sammenligne de forskellige tilbud på forskellige parameter såsom; månedlig leasingydelse, engangsydelse, leasingperiode, restværdi, totalomkostninger og så videre.

3. Vælg det tilbud der passer bedst til dig!

Næste skridt i processen er at vælge det tilbud der passer bedste til dine krav og ønsker. Dette kan i nogle tilfælde være lettere sagt end gjort, og derfor står Goleaseit.dk rådgiver altid klar på mail eller telefon, hvis du ønsker rådgivning til valg af den rette leasingkontrakt. Når du har valgt dit ønskede leasing tilbud, vil du kort tid efter blive kontaktet af leasingselskabet, så i kan aftale en tid, hvor i kan underskrive leasingkontrakten og du kan få udleveret din leasing bil.