Sådan får du en billig leasing aftale

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Sådan får du en billig leasing aftale

Dette indhold er sponsoreret

Leasing af biler er blevet meget populær de seneste år, og der er flere og flere danskerer, der benytter sig af leasing af biler, i stedet for for eksempel at gå ud og købe en ny bil. Når du leaser en bil, er det vigtigt at undersøge markedet først, der findes nemlig mange forskellige leasing virksomheder, samt mange forskellige typer af leasing aftaler. Og vi ønsker jo alle en billig leasing af bil.

Research først

Det kan være svært at overskue det danske leasing marked, hvis man er ny til det og aldrig har prøvet at lease en bil før. Det vigtigste er, at du først sætter dig ind i de forskellige typer leasingaftaler, der findes. Der findes nemlig både flexleasing, mini leasing, operationel leasing, finansiel leasing og mange flere, og de knytter sig hver især til forskellige behov, som du som leaser har. Det er derfor også en god ide at være klar over, hvilke behov, du har for en leaset bil, inden du skriver under på en leasing aftale. Det kan du for eksempel gøre ved at skrive dine behov ned på en liste, så du har noget konkret at forholde dig til, når du undersøger leasingaftaler. Det er også vigtigt, at du er klar over dit budget for en leasing bil, inden du skriver under på en kontrakt. Lige meget hvad dit budget ligger på, vil du uden tvivl kunne finde en bil, som vil passe til dit budget. Men det er vigtigt, at du er klar over, hvad dit budget er, for der er en række udgifter ved at lease en bil, som du selvfølgelig skal sikre dig, at du kan betale. Det vil derfor også være en god ide at snakke med din bank. Det kan nemlig kost et større engangsbeløb, når du i første omgang leaser bilen, og derefter vil der komme en udgift hver måned efterfølgende, ligesom de fleste andre lejekontrakter man i forvejen kender. Du skal også selv betale for brændstof til bilen, så du skal sikre dig, at der er rum til det i dit månedlige budget. Når du har alt dette på plads kan du kontakte en leasing forhandler. Der er også en række hjemmesider, der tilbyder en sammenligning af leasing forhandler, så du kan sikre dig, at du får det bedste tilbud. Under alle omstændigheder kan det være en god ide at snakke med flere forskellige forhandlere, inden du skriver under på en leasingaftale, da der sagtens kan være forskel i prisen hos de forskellige forhandlere. Der er også forskel på leasing forhandlere: Nogle har en bestemt kontrakt, som de sjældent, og helst ikke, viger fra, mens andre er villige til at forhandle kontrakten og dermed prisen. 

Fordele ved leasing

Der er mange fordele ved leasing, og det kan være værd at sætte sig ind i de mange fordele ved at lease i stedet for at købe en bil, inden man springer ud i at købe en bil. For mange er det nemlig en stor investering at købe en bil, og det er mange penge, man bruger på det. Den helt store fordel ved leasing i forhold til at købe en bil er, at det er leasing forhandleren, der står for service og garanti på bilen. Det vil sige, at man ikke skal bekymre sig om udgifter i forbindelse med service og garanti, når man leaser en bil. Det kan nemlig være en stor bekymring hos mange, at de ikke ved, hvor de skal finde pengene til at få deres bil til service, og ved leasing kan man helt undgå denne bekymring. Derudover kan du få lov til at skifte bil for eksempel hver andet år, så du på den måde ikke er fastholdt på en bestemt model. Du kan derved også få lov til at prøve mange forskellige modeller. En anden fordel ved leasing er, at det er en tidsbestemt kontrakt. På den måde så binder du dig ikke til en bil i mange år, ligesom du gør, når du køber en bil. Det vil sige, at hvis du ved, du ikke har brug for en bil i mange år, så kan leasing være den oplagte mulighed for dig. Det kan for eksempel være, hvis du står i en situation, hvor du har fået et job på en tidsbestemt kontrakt, men jobbet ligger langt væk fra, hvor du bor. Der kan du med stor fordel lease en bil i stedet for at købe en helt ny bil. Det kan nemlig også være meget dyrt og tidskrævende at tage offentlig transport i Danmark. Ved at lease en bil i to år, så binder du dig ikke til at have en bil i mange år, hvis du i forvejen ved, at du ikke vil have noget til at bruge bilen til, når kontrakten udløber. Du slipper også for bøvlet med at sælge den igen.