Skoda KODIAQ leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Skoda KODIAQ privatleasing

Skoda KODIAQ privatleasing er til folk der ønsker, at slippe for alle bekymringer der er i forbindelse med at eje en bil selv.

Med Skoda leasing til private hvor leasingkontrakten er udarbejdet på en operationel leasingkontrakt giver leasingtager total budgetsikkerhed, og der vil ikke komme nogle udgifter til drift af bilen, såsom reparationer, service, bilsyn osv.

Disse udgifter er alle nogle leasingselskabet står for i hele leasingperioden.

Privatleasing er blevet yderst populært de senere år og flere vælger privatleasing til at få en Skoda KODIAQ til rådighed.

Skoda KODIAQ privatleasing
Skoda Kodiaq erhvervsleasing

Skoda KODIAQ erhvervsleasing

Skoda KODIAQ erhvervsleasing er en smart for virksomheder der har behov for en firmabil, men ikke ønsker at binde en stor kapital i en Skoda KODIAQ.

Med erhvervsleasing binder virksomheden ikke en kapital i en Skoda KODIAQ, og virksomheden skal blot betale de månedlige leasingydelser og en evt. engangsbetaling.

Med erhvervsleasing har virksomheden mulighed for, at få total budgetsikkerhed og der vil ikke komme nogle udgifter til drift af bil.

Med erhvervsleasing bliver virksomhedens likviditet heller ikke påvirket i samme omfang, som hvis de valgte at  købe bilen selv for deres egen kapital.