Skoda Superb leasing

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Skoda Superb privatleasing

Skoda Superb leasing er lukrativt for folk der ønsker et godt alternativ til køb af bil på traditionel-vis.

Med Skoda leasing får leasingtager 100% budgetsikkerhed, hvilke betyder at alle udgifter der må være til bilen såsom; reparation, service eftersyn, dæk skifte, bilsyn, osv. er alle udgifter leasingselskabet står for i hele leasingperioden.

En leasingkontrakt på en Skoda Superb har typisk en varighed på 12-36 måneder og når leasingperioden er slut skal leasingtager blot aflevere Skoda’en tilbage til leasingselskabet.

Leasingtager slipper dermed også for bekymringer til salg og værditab af en Skoda Superb.

Skoda Superb privatleasing
Skoda Superb erhvervsleasing

Skoda Superb erhvervleasing

Skoda Superb leasing til virksomheder der ønsker et alternativ til traditionel banklån eller ikke ønsker at binde deres kapital i en bil.

Med erhvervsleasing kan virksomheden få en bil til rådighed uden det påvirker likviditeten i virksomheden i samme omfang, som hvis de selv købte en Skoda Superb for deres egen kapital.

Mange virksomheder benytter erhvervsleasing til at få en bil til rådighed bl.a. på grund af de skattemæssige og likviditetsmæssige fordele ved leasing.

En anden populær form for erhvervsleasing af en Skoda Superb er splitleasing, hvor medarbejder slipper for, at blive beskattet af fri bil, og virksomheden spare penge på en leasingkontrakten, da medarbejder og virksomheden betaler for deres faktiske forbrug af bilen.