Tre gode grunde til hvorfor du skal privatlease din næste bil

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Tre gode grunde til hvorfor du skal privatlease din næste bil

Står du med valget om, hvorvidt du skal købe eller privatlease din næste bil, så vil vi denne artikel give dig tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge privatleasing fremfor køb af egen bil med finansiering. Når vi snakker privatleasing, så er det en operationel leasingkontrakt, vi tager udgangspunkt i. En operationel leasingkontrakt er den leasingkontrakt, der kendes fra tv-reklamerne, og bliver typisk lavet af bilforhandlerne på helt nye eller meget lidt brugte bilen. Privatleasing er de seneste år blevet yderst attraktivt, hvilke bl.a. skyldes de mange fordele du får med leasing af bil.

Få total budgetsikkerhed

Med leasing af bil får du total budgetsikkerhed og du ved nøjagtigt, hvad det koster hver eneste måned at havde en bil til rådighed. Leasingtager skal blot betale en månedlig leasingydelse samt en evt. engangsbetaling. Leasingtager skal selvfølgelig også betale forsikring og vægtafgift, men derudover er der ingen andre udgifter forbundet til privatleasing af bil. Hvis der skulle komme udgifter til reparation, service eller noget helt tredje, så er det leasingselskabet der skal betale alle disse regninger, hvis de måtte forekomme i leasingperioden. Du får altså ingen uforudsete udgifter til reparationer, service, mv, hvis du vælger privatleasing.

Skift bil ofte uden besvær med at sælge

Er du typen, der altid vil køre i den nyeste bil, så er privatleasing uden tvivl noget for dig. Med privatleasing kan du nemt og hyppigt udskifte bilen til en ny, så du altid kører i en ny bil. Når en leasingperiode er slut, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet/bilforhandleren. Du slipper dermed helt for, at skulle bruge tid på at sælge bilen selv. Bilen skal afleveres tilbage i god stand, hvis den ikke er leveret tilbage i tilfredsstillende stand, så skal leasingtager betale for, at udbedre fejl og mangler på bilen.

Ingen kapitalbinding og lav udbetaling

Med privatleasing skal du ikke låne penge i banken til en bil, da du i princippet ”lejer” bilen af leasingselskabet. Det vil altså sige, du ikke binder en stor kapital i en bil, når du privatleaser den, og du slipper helt for at snakke med banken om, hvorvidt du må låne penge til en bil. Med privatleasing er udbetalingen ofte lavere, end hvis du købte bilen med bankfinansiering, i nogle tilfælde er der slet ingen udbetaling på en privatleasing, hvilke også gør privatleasing yderst interessant for mange.

Denne artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiden der linkes til i artiklen.