3 gadgets du skal have med på bilferien

Danskerne er rejselysten som aldrig før pga. Corona nedlukningerne, som har påvirket manges liv i alt for langtid.

Nu er Danmark begyndt at lukke stille og roligt op, det samme gør sig gældende i vores nabolande, hvilket betyder at danskerne begynder, at planlægge deres ferie til sommer.

Mange er dog stadig bange for at bestille flybilletter, da flyselskaberne og rejseselskabernes fremtid er meget usikker.

Derfor vælger mange bilferie til deres sommerferie i stedet, og generelt for bilferie så betyder det, at sidde i en bil i mange timer for at nå en rejsedestination.

Så derfor har vi lavet en liste over nogle gadgets, der kan være med til at gøre køreturen til feriedestinationen bedre.

1. Tablet med masser af underholdning

De fleste har en tablet, de kan tage med på bilturen, ellers må du ud og investere i en, fordi det er absolut et ”must have” til bilferien!

Der findes nemlig mange timers underholdning i en tablet i form af spil, film og serier.

Til film og serier så tilbyder de fleste streamingtjenester, at du kan downloade deres film og serie ned på din tablet, så du stadig kan se dem, selvom du er i udlandet uden internetforbindelse.

2. Massagepistol få en god omgang massage

En massagepistol er en nyere gadgets, og er fremragende til at lindre de ryg og lænde smerter mange, får når de sidder i en bil i flere timer af gangen.

En massagepistol er kompakt, og som regel medfølger der en rejsetaske til en massagepistol, så den er nem at tage med på bilferie.

En massagepistol kan give op til 3200 slag i minuttet, hvilket giver en god og dybdegående massage der virkelig virker.

Du kan både bruge massagepistolen når du holder pause for køreturen, men du kan også bruge den på nakke, ben, arme, mv. når i køre i bilen.

Læs evt. Massagepistol bedst i test

3.  Solafskærmning så du nemmere kan sove

En god måde, at få timerne til at gå hurtigere er, at sove sig fra bilturen.

For nogle er det nemt, at falde i søvn i en bil, hvor andre har meget svært ved dette.


Hvis du har svært ved, at sove i en bil så kan det være en god ide at investere i solafskærmning til bilen, så du kan mørklække bagsæderne, så det bliver nemmere at sove.

En solafskærmning er specielt god, hvis du køre om formiddagen, hvor solen skinner mest.