2 grunde til hvorfor du skal droppe bilen og cykle på arbejde

Der findes rigtig mange gode grunde til, at droppe bilen og tage cyklen hen til din arbejdsplads.

Selvfølgelig kan der være nogle forhold der gør, at det ikke er hensigtsmæssigt at cykle på arbejde, såsom dårligt vejr, lang distance, osv.

Men hvis ingen af disse forhold er til stede, så kan det være en fremragende ide, at tage cyklen på arbejde, både i forhold til ens sundhed men også rent økonomisk.

I denne artikel vil vi komme med to gode grunde til, hvorfor du skal tage cyklen på arbejde.

Få din daglige motion

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man får mindst 30 minutters motion om dagen ved moderat til høj intensitet.

Mange har en travl hverdag, og de har svært ved at finde tid og lyst til at lave motion eller hjemmetræning i 30 minutter, som sundhedsstyrelsen anbefaler.

Men det kan nemt ændres ved, at finde cyklen frem og tage den på arbejde, da cykling kan kategoriseres, som motion med moderat intensitet, og hvis du giver den lidt ekstra på vej til arbejde eller hjem fra arbejde kan det også blive motion med høj intensitet.

Spar penge på brændstof og vedligeholdelse

Der kan være rigtig mange penge at spare på kortsigt og langsigt ved at cykle på arbejde fremfor, tage bilen på arbejde.

Ved at cykle på arbejde vil du hurtigt opleve, at din regning til brændstof vil falde markant, og du vil kunne bruge disse penge på noget andet end brændstof.

Derudover vil du også spare rigtig mange penge på langsigt, da din bil bliver mindre slidt, og den vil dermed ikke have lige så mange udgifter til reparationer.

Yderligere så vil din bil også køre mindre kilometer, hvilket resultere i, at der er længere mellem serviceeftersyn, og derudover vil din bil også have en højere handelsværdi, når den engang skal sælges.