Du behøver ikke at nøjes med at drømme om en luksusbil

Der er ikke mange danskere, der på et eller andet tidspunkt i deres liv, ikke har sukket efter en bil i det den har passeret dem. Det er helt normalt at gå og drømme om en drømmebil, hvad enten det er en amerikansk muskelbil eller et designmæssigt mesterværk fra Italien.

Fælles for alle dem, der har sendt lange øjne efter en af disse biler er, at de tror, at de aldrig vil kunne få råd til at sætte sig bag rattet i en af dem. Det er nemlig en almindelig misforståelse, at luksusbiler kun er forbeholdt de absolut rigeste i dagens Danmark.

Leasing har gennem de sidste mange år vundet mere og mere frem i Danmark, og en af de typer leasing der særligt har vundet popularitet, er flexleasing.

Flexleasing

Hvis du går og drømmer om at trykke pedalen i bund i en rigtig luksusbil, så skal du overveje om ikke flexleasing er vejen for dig. Flexleasing gør, at du ikke skal have et enormt beløb op af lommen for at betale afgiften, som er skyhøj på biler i luksusklassen. I stedet betaler du en forholdsmæssig afgift i rater hver måned.

Fordi du ikke selv ejer bilen, skal du selvfølgelig heller ikke betale for den kontant. Der er selvfølgelig en udbetaling, når du flexleaser en luksusbil, men det eneste du betaler for, er den værdiafskrivning, er der på bilen i den periode hvor du kører i den. Køber du en bil kontant tager du selv det økonomiske tab, når du sælger den videre. Her er det kun afskrivningen, som du selv skal betale.

Dette kan lade sig gøre, fordi flexleasing-biler er uden dansk afgift. Det betyder også, at udbetalingen på bilen udregnes efter en prisen på bilen uden den danske registreringsafgift på 150%. Afgiften bliver udregnet ud fra bilens alder, så den kan variere en lille smule, men den månedlige afgift vil ligge i mellem 0,5% af bilens værdi med afgift og 2%.

Fordele ved flexleasing

Som nævnt ovenfor er der en del økonomiske fordele at finde ved flexleasing friemfor køb, når det kommer til biler i luksusklassen. Skal man nævne nogle af de mest markante, vil det være følgende:

– Du betaler kun en lav procentdel af afgiften månedligt
– Du får en billigere bilforsikring, da bilen kun skal forsikres for selve værdien og ikke registreringsafgiften
– Der er et mindre tab på bilen, og et større gensalgsmarked, da der ikke er registreringsafgift på bilen, og den derfor er mere attraktiv for udenlandske købere.

Lige præcis din drømmebil

Det er altså langt mindre dyrt at flexlease en luksusbil, end mange tror. I takt med at flexleasing er blevet mere populært herhjemme, er antallet af udbydere også vokset og med dem også udvalget af fantastiske luksusbiler vokset.

Hos leasingselskabet Fleasing.dk tilbyder de flexleasing af luksusbiler. De tilbyder deres kunder alt lige fra en brølende og smuk Ferrari California T til de absolut mest luksuriøse og komfortable biler fra Mercedes og BMW til fremtidens luksusbiler fra amerikanske Tesla. Læs mere på Fleasing.dk