Er du på udkig efter din næste bil?

Går du og overvejer at skifte din bil ud med en anden? At være bilejer er ikke billigt, og du skal altid have i mente, at bilen skal udskiftes på et tidspunkt, for den holder ikke for evigt. Derudover er det heller ikke billigt, når den skal på værksted.

Ønsker du at lease eller købe?

Du skal tage stilling til om du ønsker at lease eller købe en bil. Ved at lease en bil undgår du værditab, når den skal sælges igen. Når leasingaftalen udløber, så kan du bare aflevere bilen tilbage, og så skal du ikke tænke mere på det. Derudover skal du ved at lease en bil ikke ned i banken og låne penge til at købe en ny bil. Leasingaftaler løber som regel i 3 år, og derfor vil du hvert tredje år komme til at køre i en ny bil – hvis du vælger at lease igen.

Ved at købe en bil i stedet for, så ejer du den, og skal altså ikke levere den tilbage til at firma 3 år senere. Du skal heller ikke bekymre dig om eventuelle udgifter ved tilbagelevering af bilen, som du skal, hvis du leaser. Derudover skal du ikke bekymre dig om store efterregninger, fordi du måske har kørt over den kilometerbegrænsning der er ved leasede biler – du kan køre lige så langt og meget du vil, hvis du køber bilen i stedet for at lease.

Find den helt rigtige bil for dig

Der findes rigtig mange forskellige modeller samt mærker – og dette er en af de ting du skal tage stilling til. Skal din bil kunne noget bestemt, og skal den være stor eller lille? Det kan være en fordel at researche på forskellige biler, og dernæst vælge et par stykker ud som du synes virker interessante. Tag ud og afprøv bilen, for at få en fornemmelse af hvordan den er at køre i samt hvordan den kører på vejen.

Få styr på bilforsikringen!

Når du skal vælge bilforsikring er det vigtigt, at du tager dig god tid, og ikke bare vælger det første tilbud du får, for det er nemlig nødvendigvis ikke det bedste. Indhent tilbud fra andre forsikringsselskaber, så du har de bedste forudsætninger til at vælge den bedste samt billigste bilforsikring. Derudover skal du også have i baghovedet, at jo højere en selvrisiko du har, jo billigere bliver din bilforsikring.

Hvis du står og mangler de sidste penge til din bil, så kan du lave et billån hos bilforhandleren eller hos din bank – men der er også en anden mulighed. Lån penge hos en online låneudbyder, og få pengene ind på din konto kort tid efter din ansøgning er godkendt. Der findes mange online låneudbydere, for eksempel KreditNU som tilbyder lån op til 25.000 kroner. Når lånet er på plads, er du klar til at begive dig ud på nye eventyr med din nye bil!