Fastsæt rammerne for din parkering med den rette parkeringskontrol

Dette indhold er sponsoreret

Uanset om du leaser en bil eller ejer en bil, så skal den parkeres. Men parkering er ikke et system, der kommer af sig selv. Der skal god vejledning og et godt parkeringsselskab til at skabe de bedste rammer for parkering.

Om du er erhverv, beboer, har en parkeringskælder eller leder efter parkeringsservice for private fællesveje,, så skal parkeringen til dine faciliteter være i orden. Derfor er det vigtigt at sørge for den rette parkeringskontrol, så alle love og regler opretholdes i god ro og orden. 

Du kan med fordel overveje Unopark, når du skal finde et parkeringsfirma. Her kan du få fastsat rammerne for din parkering, med en skræddersyet service, som passer til dine behov og omgivelser.

Du fastsætter selv rammerne 

Du fastsætter rammer og vilkår for din parkeringskontrol hos Unopark. Dette betyder, at din parkeringsservice kommer skræddersyet, helt efter dine vilkår, dine ønsker og dine omgivelser. 

En parkeringsløsning kan både hjælpe med at løse problemer med overfyldte parkeringspladser, som står i vejen for, at de retmæssige brugere kan parkere. Derudover skaber det tryghed omkring din bil, da den professionelle service signalerer trygge rammer. 

Unopark tilbyder en nem og fleksibel løsning, som indebærer forskellige former for parkeringstilladelser. Dermed kan brugere registrere sig via app, som kan anvendes til gæsteparkering og betalingsparkering. 

Forskellige løsninger til forskellige formål

Du kan finde parkeringsservice til forskellige formål. Disse inkluderer:

  • Private fællesveje. Hvis i oplever, at uvedkommende parkerer på jeres private vej, uden nogen tilladelse eller anden begrundelse, så kan en parkeringsservice sørge for, at jeres vej holdes fri, så det er beboere som kan parkere der. 
  • Erhverv. Uanset om det drejer sig om en virksomhed, en butik, et værksted eller noget helt fjerde, så kan en parkeringsservice sikre god ro og orden for parkeringsmulighederne. 
  • Beboere. Denne løsning er særlig beregnet til, hvis i oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering i jeres beboerområde. 
  • Parkeringskældre- og huse. Denne løsning er skabt til, at betaling for parkering bliver vedligeholdt. Der er altid folk, som prøver at snige sig uden om at betale sin parkeringsbillet, men med den parkeringsservice, vil al betaling blive opkrævet. 

God service med i aftalen

Når du vælger Unopark, så får du en god service oveni din parkeringsaftale. De står til rådighed ved spørgsmål eller bekymringer, og du kan både ringe eller sende en besked og få hurtigt svar. 

Derudover tilbyder Unopark også en online mulighed for at indsende klager, samt en smart app, hvor al parkering registrering og betaling af parkering kan foregå.