Gode grunde til at erstatte bilen med el løbehjul

Mange danskere elsker at have bilen, men det er ikke alle der har råd til at købe og vedligeholde en. Derfor kan det være en god ide, at erstatte bilen med et el løbehjul. I denne artikel vil vi give 6 gode grunde til, hvorfor el løbehjul er et bedre valg end bilen.

El løbehjul er billigere i anskaffelse.

En el løbehjulet koster langt mindre end hvad en bil koster og du kan dermed nemt spare mange penge ved at erstatte bilen med el løbehjul.

El løbehjul er billigere i drift.

Du behøver ikke betale for benzin eller andre drivmidler når du kører på el løbehjul. Du skal blot lade el løbehjulet op og så er det klar til at køre igen. El løbehjul er derfor meget billigere i drift end en bil.

El løbehjul giver dig motion.

Når du kører på el løbehjul, så får du også motion. Dette er ikke tilfældet når du kører bil, hvor du blot sidder stille. Motion er godt for dig og el løbehjul giver dig derfor en sundere livsstil.

El løbehjul er godt for miljøet.

Når du kører el løbehjul, så udleder det ikke skadelige stoffer til naturen. Dette er ikke tilfældet med bilen, hvor der udledes skadelige stoffer som CO₂. El løbehjul er derfor mere miljøvenligt end bilen.

El løbehjul er nemmere at parkere.

En el løbehjulet kan parkeres meget hurtigere og nemmere end en bil. Du kan parkere el løbehjulet på steder, hvor der ikke er plads til en bil.

El løbehjul er mere komfortabelt at køre på.

Når du kører el løbehjul, så er det mere komfortabelt end at køre bil. Du behøver ikke at bekymre dig om trafikken og du kan nyde turen.

Men hvilket el løbehjul skal man købe?

Det kan være svært at finde det rigtige el løbehjul, men på Bedsteløbehjul.dk, kan du se forskellige tests af el løbehjul og finde det el løbehjul, der passer bedst til dig.

På nuværende tidspunkt anbefaler Bedsteløbehjul.dk, et løbehjul fra den danske producent GoFast. Modellen de anbefaler er GoFast GX5, som er deres prisvenlige model, hvor du får meget værdi for pengene.

GoFast GX el løbehjulet kan købes for under 4000kr. og det er et af de billigste el løbehjul på markedet. Alligevel får du en el løbehjul med 350W motor, som giver dig en rækkevidde på hele 25 km/t.

Det el løbehjul de anbefaler har en høj komfort, da den er udstyret med bl.a. skivebremser og støddæmper foran.

De store 8.5″ punkterfrie dæk giver el løbehjulet en høj komfort, selv på dårlige underlag.

Løbehjulet har også en smart lyspakke med bl.a. baglyset der tænder automatisk når man bremser.

På el løbehjulet er der plads til en vægt på op til 100 kg. og el løbehjulet vejer kun 12,0 kg.

Det el løbehjul de anbefaler kan altså bruges af de fleste og det er nemt at tage med rundt, da det el løbehjul kan foldes sammen på få sekunder.

Det el løbehjul de anbefaler er det el løbehjul, der giver dig mest værdi for pengene og el løbehjulet er derfor et godt valg til prisen.

Hvis du vil have et el løbehjul der er lidt dyrere, men også har en rækkevidde på 35 km/t, så kan du overveje at købe GoFast GX5 Long Range el løbehjulet.