Leasing af bil uden udbetaling er populært

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Leasing af bil uden udbetaling er populært

Leasingmarkedet har i de seneste år været i stor vækst, hvilke også har øget konkurrence i leasingbranchen. Dette har medført at nogle leasingselskaber tilbyder leasing af bil uden udbetaling, eller med en utrolig lav udbetaling – før i tiden var udbetaling på helt op til 20%. Leasing uden udbetaling har gjort leasing yderst attraktivt, for forbrugerne og gør det nemmere at lease en bil, hvis du ikke lige pengene til en udbetaling eller ikke kan låne dem i banken.

Mere fleksibilitet – Kort binding og ingen udbetaling

Tendensen i leasingmarkedet er, at flere leasingselskaber er begyndt, at tilbyde leasingkontrakter, med kort binding og uden udbetaling. Denne nye tendens i leasingmarkedet har gjort leasing mere fleksibelt end hidtil, hvilke kommer til gode for forbrugerne. Typisk er en leasingkontrakt på 1-3 år, hvilke kan være svært for leasingtager, at forudsige kørselsbehovet 1-3 år ud i fremtiden. Men med den stigende tendens af leasingkontrakter med kort binding helt ned til 1-3 måneder, gør det nemmere for leasingtager, at komme ud af en leasingkontrakt, hvis kørselsbehovet skulle ændre sig. Hvis leasingtagers behov ændre sig i løbet af leasingperioden, kan leasingtager blot aflevere leasingbilen tilbage til leasingselskabet, hvis bindingsperioden er slut.

Leasingkontrakter uden udbetaling giver bedre gennemsigtighed

Leasingkontrakter hvor der ikke er en udbetaling, giver også forbrugerne bedre gennemsigtighed. Leasingtager skal nemlig kun betale den månedlig leasingydelse, og derudover bør der ikke være andre udgifter til leasingkontrakten. Leasing uden udbetaling er i langt de fleste tilfælde en operationel leasingkontrakt, hvilke vi også kender som privatleasing af en helt ny bil. Med en operationel leasingkontrakt er det leasingselskabet, der står for alle udgifter til f.eks. reparationer, service, og så videre, hvilke også betyder leasingtager kun skal betale den månedlig leasingydelse. Det eneste leasingtager skal bekymre sig om, er den månedlig leasingydelse og derudover er der ikke andre udgifter til leasingkontrakten, hvilke giver stor gennemsigtighed for leasingtager og samtidig er det nemt at forholde sig til.

Hvordan kan nogle leasingselskaber tilbyde leasing uden udbetaling?

Rent lav praktisk så bliver udbetalingen fordelt ud på de månedlig leasingydelser, så den månedlige leasingydelse bliver en anelse højere, end hvis det var en leasingkontrakt hvor det kræves udbetaling. Så selvom leasingkontrakten er uden udbetaling, så er leasingkontrakten totalomkostninger det samme uanset, om leasingkontrakten er med eller uden udbetaling.