Privatleasing elbil

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing fra forskellige leasingselskaber

Så nemt er det at bruge vores service

h

1. Beskriv din ønskede leasingkontrakt

Udfyld vores formular, og beskriv din ønskede leasingkontrakt. Så ringer vi dig op og udfylder de sidste oplysninger.
e

2. Modtag op til tre tilbud

Du modtager op til 3 tilbud fra vores leasingpartner, og du kan løbende følge med i tilbuddene fra din profil.
N

3. Vælg det bedste tilbud

Du kan let og overskueligt sammenligne leasingkontrakterne, og vælge det tilbud der passer dig bedst.

Hvorfor bruge vores service?

Benyt vores store netværk

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle dine ønsker til en leasingkontrakt

Vi har hjulpet mange danskere med, at finde den helt rigtige leasingkontrakt, som har passet på netop deres ønsker til en leasingkontrakt. Vores store og brede netværk i leasingbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette leasingkontrakt til dit behov og ønsker til en leasingkontrakt.

Stort netværk
Spar penge

Få en skarp pris og slip for besværet!

Vi skaber gennemsigtighed og finder den billigste leasingkontrakt

Vi skaber gennemsigtighed på leasingmarkedet, og giver dig et bedre beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt bedste og billigste leasingkontrakt. Med Goleaseit.dk service slipper du også for besværet med, at indhente tilbud fra forskellige leasingselskaber.

Ingen risiko!

Det er helt gratis og uforpligtende

Goleaseit.dk’s service er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Så hvis ingen af de 3 tilbud du modtager gennem os, opfylder dit behov og ønsker, så er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Så du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge denne service.

ingen risiko

Find den rette leasingkontrakt nemt og gratis

Lease elbil privat

Privatleasing elbil

Elbiler er i kraftig udvikling, og der sker hele tiden nyt indenfor elbiler, hvilke gør en privatleasing af elbil yderst interessant.

Den kraftige udvikling indenfor elbiler giver en stor risiko for et stort fremtidig værditab på elbiler med gammel teknologi, hvilke kan blive en dyr fornøjelse for dem der har købt en elbil på traditionel-vis med finansiering.

De kendte bilproducenter indenfor elbiler såsom; BMW, Tesla mv. udvikler konstant nye teknologier der øger rækkeviden og gør elbiler endnu smarte end de er nu.

En anden usikkerhed der kan havde stor indflydelse på værditab, er hvis de danske politikerne gør det mere attraktivt at købe en elbil fremfor en traditionel bil.

Det kunne godt tænkes at politikerne laver nye tiltag, der har til formål, at tilgode se dem der køber elbiler.

Hvis du ønsker en elbil, men ønsker at eliminere alle disse usikkerheder, så kan privatleasing af elbil være en god løsning.

lease elbil privat

Privatleasing af elbil – Operationel leasingkontrakt

En privatleasing af elbil er udarbejdet, som en operationel leasingkontrakt, hvilke betyder at leasingselskabet har ejendomsretten over køretøjet, og du som leasingtager får brugsretten over bilen.

Ved en operationel leasingkontrakt er det leasingselskabet der står for alle udgifter der må være til bilreparation, serviceeftersyn, dæk skifte, osv.

Så leasingtager får ikke nogle uforudsete udgifter til elbilen. Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere elbilen tilbage til leasingselskabet.

Med privatleasing slipper du altså også for at bekymre dig om værditab på elbilen.

Leasing af elbil