Dette indhold er sponsoreret 

Leasing af bil er en fin måde at få fingrene i den nyeste model på, uden at skulle binde sig til en længerevarende kontrakt. Der findes flere typer forskellige leasingformer, heraf flexleasing og erhvervsleasning.

To typer af leasing

Flexleasing er den mest populære form, da du her selv kan vælge, hvor lang en periode du vil lease bilen for. Flexleasing indebærer at du som kunde, har mulighed for at lease en bil til en mindre kapitalbinding, end ved andre leasingløsninger. Erhvervsleasing er en anden mulighed, for dig som har muligheden for leasing igennem din arbejdsplads. Ved erhvervsleasning forekommer en gunstig beskatning af din bil, og det kan her være en fordel af overveje, om du skal lease en brugt bil, da en bil ældre end 3 år, bliver beregnet ud fra handelsværdien og dermed ikke nyprisen, yderligere har du ved erhvervsleasning ingen kilometerbegrænsning.

Fordelene ved flexleasing

Der er mange fordele ved flexleasing, og det er derfor en populær form for leasing. Fordelene er blandt andet at man kan lease en bil til en fast månedlig ydelse, uden at skulle bekymre sig om værditabet på bilen. Hertil slipper man for at have en bil stående parkeret, da man altid kan ændre sin leasingaftale, så den passer til ens behov. Yderligere bestemmer du selv din bindingsperiode. Hvilket også giver mulighed for, at skifte bil til de forskellige sæsoner, hvis du for eksempel ønsker en sportsvogn eller cabriolet til sommerhalvåret og en firehjulstrækker til vinterhalvåret. 

Kan alle bilmodeller flexleases?

Det er ikke alle bilmodeller, der kan flexleases. Det afhænger blandt andet af bilproducenten og modeltypen. Hos nogle producenter kan man kun flexlease en bestemt modeltype, mens andre producenter tilbyder flexleasing på alle deres modeller. Det er derfor vigtigt at tjekke med producenten, inden man går i gang med at undersøge mulighederne for flexleasing. Hos Nellemann Leasing tilbydes leasing af biler i luksusklassen, heraf bilmærker som Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Så er du til eksklusive biler, er Nellemann Leasing et godt sted. Her udarbejdes også flexleasingaftaler, som er gennemskuelige og til den bedste pris, yderligere er aftalen altid med professionalitet for øje, og den er udarbejdet, så den passer til dine ønsker og behov. 

Forhåbentligt er du nu blevet klogere på, om flexleasing kunne være noget for dig.