Montering af anhængertræk pris

Har din bil ikke et anhængertræk, så er du højst sandsynligt interesseret i, at vide hvad det koster at få anhængertræk på bilen?

Det er vidt forskelligt, hvad det koster at få monteret anhængertræk på en bil, da der er en række faktorer der har indflydelse på hvad montering af anhængertræk på en given bil koster.

Nogle bil modeller er det nemmere, at montere anhængertræk på end andre, hvilke selvfølgelig har stor betydning for prisen på en montering.

Derudover er der også stor prisforskel på de forskellige anhængertræk typer, der findes 3 forskellige typer af anhængertræk hvilke er henholdsvis; Fastmonteret, aftageligt, og elektronisk.

Et fastmonteret anhængertræk er helt klart den billigste løsning, men også den mindst elegante. Aftagelig anhængertræk er en anelse dyrere, men også en langt pænere løsning, da du kan afmontere anhængertrækket når du ikke bruger det. Den dyreste løsning er elektronisk træk, hvor anhængertrækket trækker sig op under bilen ved et tryk på en knap i bilen.

Der er også stor prisforskel på de forskellige værksteder, så det kan være en god ide at indhente priser fra forskellige værksteder, så du er sikker på at få den bedste pris!

Spar op til 40% ved at indhente tilbud på Autobutler

Autobutler.dk har lavet en undersøgelse der viser, at det i gennemsnit koster 4.858 kr. at få monteret anhængertræk igennem deres service. Generelt spare danskerne 40% på deres værkstedsregning ved, at bruge Autobutler til at indhente tilbud på montering af anhængertræk.

Hvad koster det at få anhængertræk på bilen